0
Domaći fudbal

FOTO: Printscreen/YouTube

OVE REČI NISMO OČEKIVALI: Zvezdan Terzić nahvalio Partizan zbog rezultata u prvenstvu!

Objavljeno: 19.11.23 u 12:30

Generalni direktor je odao priznanje večitom rivalu

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda, Zvezdan Terzić, izrazio je javno svoje priznanje prema večitom rivalu, fudbalskom klubu Partizan, koji trenutno prednjači na vrhu Superlige sa šest bodova više od Crvene zvezde.

Terzić je bio gost emisije na TV Prva, gde je komentarisao različite teme, uključujući i trenutnu situaciju u domaćem fudbalu. Iznenadivši mnoge, pohvalio je Partizan za njihovu trenutnu formu.

Moram da pohvalim Partizan. Izgledaju mnogo bolje nego što sam ja očekivao da će izgledati. Namestili su se dobro. Ono kako su krenuli letos kada su izgubili 5:0 od onih Danaca, anonimusa, ja sam mislio da tu nema sreće. Moram da pohvalim trenera Duljaja i Partizan. Dobro su se namestili, dobro igraju,“ izjavio je Terzić.

Međutim, Terzić je takođe istakao uverenje da je Crvena zvezda za klasu bolja od Partizana i da će, na duže staze, zadržati dominaciju u trci za titulu.

Mislim da je Crvena zvezda za klasu bolja i da Partizan na duže staze ne može izdržati ovu trku,“ dodao je Terzić.

Ova izjava dolazi uoči narednih susreta u Superligi i dodatno podgrejava rivalitet između dva najveća fudbalska kluba u Srbiji.

5
7
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter