0
Evroliga

Filip Petrusev (R) and Mathias Lessort during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Crvena Zvezda mts Belgrade at Stark Arena on December 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BOMBA U EVROLIGI: Petrušev oblači crveno-belu boju!?

Objavljeno: 17.11.23 u 10:55

Prema informacijama koje prenosi grčki Sport24.gr, srpski košarkaš Filip Petrušev, nakon kratke epizode u NBA ligi, može se vratiti u Evropu i pridružiti se Olimpijakosu.

Izveštaji sugerišu da su kontakti sa Petruševim daleko odmakli, i da bi srpski krilni centar mogao uskoro potpisati ugovor s Olimpijakosom. Petrušev, visok 2.11 metara, koji je već imao iskustvo igranja u Efesu i Crvenoj zvezdi, pokušao je da se afirmiše u NBA ligi ove godine, ali nije imao uspeha. Izgleda da je sada prepoznao da mu je budućnost ponovno u Evropi.

Grčki portal naglašava da bi Petrušev bio značajno pojačanje za Olimpijakos.

„S obzirom na njegovo iskustvo u Evroligi, on je veliki igrač koji je potreban Olimpijakosu, čak i kada se Milutinov vrati zdrav. Ovo je potez s dugoročnom perspektivom, s obzirom na njegovu starost (24 godine), i činjenicu da dolaskom u Pirej neće potpisati ugovor samo do kraja ove sezone“, navode Grci.

3
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter