0
Evroliga

FOTO: Starsport

EVROLIGA ODUŠEVILA BALKANCE: Čuvena hit pesma na zvaničnom nalogu elitnog takmičenja, a sve zbog Ivanovića! (FOTO)

Objavljeno: 16.11.23 u 20:11

Ovo niko nije očekivao

Duško Ivanović, nedavno otpušteni trener Crvene zvezde, pronašao je novu priliku za blistavu karijeru u svetu košarke. Nakon što je dobio otkaz iz redova crveno-belih, Ivanović je stigao do ponude iz ugledne Baskonije.

Veoma brzo nakon preuzimanja trenerske uloge u Baskoniji, Ivanović je uspeo da ostvari zapažen uspeh. Postigao je tri uzastopne pobede u svojim prvim mečevima na klupi ovog španskog kluba, demonstrirajući visok nivo stručnosti i trenerskog umeća.

Evroliga, zvanična košarkaška liga na evropskom nivou, nije ostala imuna na Ivanovićev uspeh. Evroliga je na svojim društvenim mrežama objavila sliku crnogorskog trenera sa aktuelnim skorom u novom timu, izražavajući divljenje prema njegovim postignućima.

Jedan od korisnika na Instagramu izrazio je svoje divljenje prema Ivanoviću, nazvavši ga „Šefom stanice“. Ubrzo nakon toga, i zvanični nalog Evrolige je odgovorio na srpskom jeziku uz emotikon muzičke note, stvarajući atmosferu pozitivne interakcije i podrške.

Duško Ivanović sada gradi svoj put ka novim visinama u Baskoniji, dok navijači i ljubitelji košarke s nestrpljenjem prate njegov dalji put u evropskom košarkaškom svetu.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Turkish Airlines EuroLeague (@euroleague)

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter