0
Evroliga

Foto: BC Bayern Munchen/Twitter

(POLUVREME) PARTIZAN SILOVITO KRENUO, PA USPORIO: Crno-beli ispustili +10, sjajna igra Trifunovića! (VIDEO)

Objavljeno: 15.11.23 u 21:28

Košarkaši Partizana su stigli u Minhen i suočiće se sa Bajernom u meču osmog kola Evrolige pred očekivano punim tribinama,rezultat posle prvog poluvremna je 53:51 za Bavarce.

U neizvesnoj  utakmici između Partizana i Bajerna, crno-beli su pokazali izuzetnu borbenost. Jaramaz je otvorio seriju poena, dok su Buker i Kaminski razmenjivali trojke.

Atmosfera na tribinama je uticala na izabranike Pabla Lasa, što se odrazilo u slabijoj igri u napadu. Kaminski je bio precizan sa trojkama, dok je Edvrads briljirao u kontranapadima.

Trifunović je ključao sa svojim poenima, postižući važne trojke. Ibaka je uzvratio trojkom za Bajern, ali je Trifunović nastavio dominaciju. Naneli je dodao poene posle ofanzivnog skoka, dok je Partizan zadržavao prednost. Druga četvrtina bila je izuzetno izjednačena, a igrači su pokazali posvećenost i veštinu. Rezultat nakon prvog poluvremena bio je izuzetno tesan, obećavajući uzbudljivu drugu polovinu meča.

0
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter