0
Košarka
Nikola Jokić

FOTO: Twitter/@nuggets

JOKIĆ FLERTOVAO SA TRIPL-DABLOM: Srbin predvodio Denver do nove duple pobede! (VIDEO)

Objavljeno: 15.11.23 u 08:11

Nagetsi su slavili u okviru NBA kupa

Srpski košarkaš Nikola Jokić ponovo je predvodio Denver Nagetse do pobede u NBA ligi, a ovaj trijumf ima posebno značenje jer se računa i za NBA Kup. Denver je u triler završnici slavio rezultatom 111:108 protiv Los Anđeles Klipersa.

Jokić je bio apsolutni lider svoje ekipe, ostvarivši impresivan učinak od 32 poena, 16 skokova i devet asistencija. Njegova sjajna partija bila je ključna za trijumf Nagetsa.

Utakmica je bila prepuna uzbuđenja, a na samo 15 sekundi do kraja, Jokić je imao ključnu ulogu. Iako je imao nekoliko kritičnih momenata, uključujući i gubitak lopte koji je omogućio Klipersima priliku za izjednačenje, Jokić je na kraju bio odlučujući faktor.

Denver je imao prednost od 109:106, a potom je Jokić precizno pogodio oba penala, čime je zapečatio sudbinu utakmice. Los Anđeles Klipersi nisu uspeli da izjednače u poslednjim trenucima, a Jokićeva izvanredna igra donela je Denveru važnu pobedu.

Naredni izazov za Denver Nagetse i Nikolu Jokića biće novi duel u NBA ligi, dok će ova pobeda u NBA Kupu sigurno podići moral ekipi pred naredne izazove.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter