0
Evroliga

FOTO: Starsport foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

BARCOKAS ODABRANIM REČIMA O SVOM SUNARODNIKU I CRVENOJ ZVEZDI: „Pročitao sam negde da imaju najbolji roster u istoriji kluba“

Objavljeno: 15.11.23 u 22:06

Košarkaši Crvene zvezde kreću na gostujuće putovanje Olimpijakosu u okviru osmog kola Evrolige, a utakmica je zakazana za četvrtak, 16. novembar.

Povodom nadolazećeg susreta, Jorgos Barcokas je dao izjavu ističući da ih očekuje izazovan rival i veoma snažna ekipa Crvene zvezde.

– Zvezda ima probleme iz jučerašnje utakmice. Ne mogu se baviti igračima koji ne igraju, već onima na koje mogu da računam, govorim za oba tima. Raspored Evrolige je veoma težak i gubimo mnogo igrača tako. Jedino je bitno pobediti i neće biti lak meč za nas. Imamo usku rotaciju posle svih problema i moramo da izađemo i pobedimo utakmicu – izjavio je trener Olimpijakosa.

Pričao je o smeni Duška Ivanovića i dolasku njegovog prijatelja Janisa Sferopulosa.

– Pre svega moram reći da poštujem jako Duška i Janisa, on je prijatelj. Za svakog trenera je vreme potrebno, potrebno je da uspostavite svoju filozofiju, da tim igra kako vi želite. Ipak, oni sada igraju mnogo bolje u fazi odbrane i to izgleda kao protiv Fenera. U Barseloni su igrali veoma dobro. Verujem da Janisu treba još vremena da uspostavi svoju filozofiju, a verujem da imaju veoma dobar roster. Pročitao sam u jednom intervjuu kako imaju najbolji roster u istoriji kluba, što znači da govorimo o jakom timu. Ostaje da vidimo šta da radimo, jer trenutno ne postoji slab tim u Evroligi – zaključio je Barcokas.

Zvezda će igrati sa Olimpijakosom u hali „Mira i prijateljstva“, a meč počinje u 20:15 časova.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter