0
Domaći fudbal

head coach Nenad Lalatovic Partizan - Radnicki Superliga Srbije, Super, Liga, Beograd, Srbija, 30.10.2022. Oktobar 30. photo: Marko Djokovic/STARSPORT

VELIKI POVRATAK: Nenad Lalatović ponovo u Superligi Srbije?

Objavljeno: 13.11.23 u 11:43

Čini se da ćemo ga ponovo gledati na superligaškim terenima

Srpski fudbalski trener, Nenad Lalatović trenutno je bez angažmana nakon što se na početku aktuelne sezone rastao sa Zorjom, a kako se navodi, uskoro bi ponovo mogao da pronađe posao u Super ligi Srbije.

Kako prenosi Sportski žurnal, Lalatović će tokom dana i zvanično postati novi trener Spartaka iz Subotice gde će naslediti Aleksandra Keržakova.

Ekipa Spartaka se trenutno nalazi na 11. poziciji Super lige Srbije sa 16 bodova iz 14 kola nije učinak kojim u upravi Subotičana mogu biti zadovoljni.

Lalatović je trenersku karijeru počeo 2011. u Sremu. Vodio je i Proleter (NS), Napredak, Voždovac, Crvenu zvezdu, Borac Čačak, Vojvodinu, Čukarički, Radnički Niš, Al Batin, Radnički Kragujevac, Borac Banjaluku i Mladost GAT pre nego što je preuzeo Zorju.

8
11
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter