1
AdmiralBet ABA Liga

Foto: ABA League

(POLUVREME) CRNO-BELI VIDNO ISCRPLJENI NAKON UTAKMICE SA FENERBAHČEOM: Igokea neverovatnim procentom za tri ima dvocifrenu prednost u Areni!

Objavljeno: 12.11.23 u 21:52

Košarkaši Partizana danas od 21 sati dočekuju ekipu Igokee u okviru 7. kola regionalne ABA lige.

Rezultat posle prvog poluvremena je 48:34, u kortist gostiju iz Aleksandrovca.

PRVA ČETVRTINA:

Partizan je ušao u utakmicu bez povređenog Kevina Pantera, kao i Pi Džej Dožera koji je dobio odmor pred gostovanje u Minhenu. Videli smo nešto slabiji početak utakmice, ređali su se promašaji na obe strane, posle tri minuta igre ekipa iz Aleksandrovca vodila je 4:2. Gosti su poene uglavnom tražili šutom za tri poena, pa je tako posle četvrtog pokušaja za ekipu Igokee prvi put bio precizan Atić i doneo prednost 7:6, ovaj rezultat je dugao bio na snazi, sve dok Stanković nije pogodio drugu trojku iz šestog pokušaja i povećao prednost Igokee na 10:6, tri minuta pre kraja prve ćetvrtine: Navijači Partizana konačno su dočekali da vide na delu najnoviju akviziciju, centra – Bruna Kabokla, dva minuta pred kraj prve četvrtine. Za sada Partizan traži raspoloženu petorku, ređali su se promašaji i izgubljene lopte za crno-bele, Igokea je to iskoristila i rešila četvrtinu u svoju korist rezultatom 18:12.


DRUGA ČETVRTINA:

Partizan je započeo svoju četvrtinu poenima Kabokla ispod koša, međutim Igokea momentalno odgovara serijom 5:0, nakon faula u napadu upravo Brazilca. Obradović je odmah zatražio tajm aut, koji je rezultirao brzom trojkom Nanelija, 17:23 za „Igose“. GLedali smo trojkaški obračun Jeremića, Anđušića i MIlosevljevića, u 40 sekundi igre, postinute su četiri trojke, po dve na obe strane. BIvši Kapiten Partizana Gagi Milosavljević igra odličnu utakmicu, vezavši sedam poena, drži goste na +9. Vukčević pogađa šut za tri poena, ali odmah posle toga ostavlja Nikolića samog na šutu za tri i pravi nesportsku ličnu grešku, zatim i običan faul koji šalje Mudija na liniju za sloobodna bacanja, mladi Vukćević misli da se košarka igra samo napadom… Nizom grešaka mladog Tristana, Igokea po prvi put dolazi do dvocifrene prednosti +12 za Igokeu! Partizan pravi seriju 7:0, koju je prekinuo Atić vezavši pet poena za svoju ekipu, pogotkom Jeremića Igokea anulira seriju Partizana, „Igosi“ ponovo idu na +13!

 

 

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter