0
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Cukaricki at stadium FK Partizan (JNA) on November 212, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OVAKO SE OSVAJAJU TITULE: Ilić u 97. minutu za veliku pobedu Partizana! (VIDEO)

Objavljeno: 12.11.23 u 20:59

Odlična uvertira pred nastavak

Fudbaleri Partizana igrali meč 15. kola Mozzart Bet Superlige na svom stadionu protiv ekipe Čukaričkog.

Od samog starta je bilo jasno da su crno-beli krenuli po sva tri boda, što su prikazali izuzetno ofanzivnom i agresivnom igrom na oba dela terena.

Odbrana Čukaričkog kapitulirala je u 22. minutu kada je precizan bio Mateus Saldanja, koji je tako postigao svoj deset gol u sezoni.

Primetno je bilo da su popularni Brđani prilično umorni zbog toga što za razliku od crno-belih imaju obaveze u Evropi, ali bez obzira na to Partizan je realno bio bolji u prvih 45 minuta.

Prva prilika u nastavku meča viđena je u 51. minutu susreta, kada je Tošić šutirao iskosa sa ivice kaznenog prostora, ali je lopta otišla pored stative.

Nakon tog pokušaja Tošića, ‘crno-beli’ su se malo i probudili, krenuli napred, ali nije bilo previše prilika.

Nastavili su ‘Brđani’ da pritiskaju, ali je Partizan uspešno odbijao njihove nalete. Pravovremenim izmenama trener Igor Duljaj održavao je tonus ekipe na visokom nivou, te polako, ali sigurno privodio utakmicu kraju.

Ipak, pritisci gostiju isplatili su se u 83. minutu susreta, kada su stigli do izjednačenja. Sjajni Sandej Adentđi nakon kontre asistirao je mladom Miladinoviću, koji je uspeo da nadigra nekoliko defanzivaca, te savlada Jovanovića.

Do pobede ‘crno-beli’ stižu nakon duge lopte.. Svašta se izdešavalo u kaznenom prostoru gostiju, odbila se lopta do Ilića, koji je sa nekih 10 metara jako precizno šutirao, te doneo veliku pobedu Partizanu!

Standings provided by Sofascore
14
14
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter