0
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Cukaricki at stadium FK Partizan (JNA) on November 212, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DULJAJ NAKON POBEDE: ‘Ja stvarno još ne mogu da verujem posle toliko vremena da smo imali takvu podršku!’ (VIDEO)

Objavljeno: 12.11.23 u 22:44

Mnogo mu znači ova pobeda.

Fudbaleri Partizana večeras su u Humskoj odigrali duel sa ekipom Čukaričkog. Nakon velike drame, derbi kola pripao je Partizanu, 2:1. Pobednički pogodak postigao je Mihajlo Ilić volej udarcem u 97. minutu susreta. Nakon pobede svoje utiske izneo je trener ‘crno-belih’, Igor Duljaj:

‘Prvo, da izjavim saučešće porodici Hasanagić. Ovu pobedu poklanjamo njegovoj porodici. Ono što je mene prvo iznenadilo, veliki broj navijača koji su došli da nas podrže. Ja stvarno još ne mogu da verujem posle toliko vremena da smo imali takvu podršku. Publika je imala šta da vidi, da su dva tima pokazala dva različita poluvremena, mi u prvom gde smo morali da ranije rešimo meč i oni u drugom gde smo im dozvolili da igraju, da su stvorili šansu, postigli su gol. Desilo se nešto što je iko verovao, a to je da protiv ovakve ekipe postignete gol na kraju utakmice. Čestitam mladom Iliću na prvencu, fantastična utakmica, fantastičan ambijent i pohvale za oba tima.’ – rekao je Duljaj i potom dodao:

 

KAKO JE DULJAJ PROSLAVIO POBEDU, MOŽETE VIDETI – OVDE!

‘Pa nema, nema predaje, posebno kada vas nadahne fantastična publika i kada igrači veruju u sebe. Znači oni veruju u sebe, žele da pobede, bez obzira koji igrači koji ulaze, ponovo donose promenu ritma i uspeli smo da na jedan prelep način završimo ovu utakmicu. Sad nam sledi pauza od 14 dana, momci da odmore 3 dana i automatski se prebacujemo na sledeću utakmicu. Ovo je već zatvorena knjiga, idemo dalje.’ – zaključio je trener Partizana.

6
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter