0
Evroliga

FOTO: Twitter/@kkcrvenazvezda

ZVEZDA JE VEČERAS BILA SPREMNA DA SRUŠI BARSELONU: Moglo je i da se pobedi u Blaugrani, ali ekipa još nije zrela za najviše ciljeve! (VIDEO)

Objavljeno: 10.11.23 u 22:24

Nije ovo gostovanje koje odogovara crveno-belima, ali je pobeda mogla da se ostvari.

Crvena zvezda večeras gostujovala je u Blaugrani ekipi Barselone, a meč je završen rezultatom 86:81 za domaći tim.

Prilično su slabo crveno-beli ušli u utakmicu, ali su na krilima Miloša Teodosića završili prvu četvrtinu u egalu, da bi spletom nesrećnih okolnosi i kvalitetom domaći tim početkom druge otišao na osetniju prednost.

 

Upadljivo je da Zvezda ima takođe jako loše procente šuta za tri poena, koji su ispod 10 odsto, a dve trojke pogodio je Nemanja Nedović.

U nastavku meča, uspeli su crveno-beli da se vrate u potpuni egal do sredine poslednje deonice, ali da se dođe do potpunog preokreta ipak je nedostajao nešto dublji roster.

 

Upadljivo je da je vrlo verovatno najplaćeniji igrač u istoriji kluba sa Malog Kalemegdana, Šabaz Nejpir, odigrao jako loš meč, i prakitčno sprečio crveno-bele da ozbiljnije napadnu trijumf večeras, a i nekoliko nezrelih tehničkih koje su gosti naivno dobili su premestili meč na stranu Barselone, ali ponovo je glavnu ulogu u završnici sa igrača preuzeo sudija Damir Javor.

Najbolji pojedinac u crveno-belom jeste Luka Mitrović sa 22 poena i šest skokova.

Standings provided by Sofascore

 

10
6
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter