0
Fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

‘TAJ ČUVENI TUNEL, NEŠTO NEVEROVATNO’: Američki novinar oduševljen ‘Marakanom!’ (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 09.11.23 u 13:30

Retko ko ostane imun na pakao najvećeg srpskog stadiona.

Na čuvenoj ‘Marakani’ padali su mnogi evropski velikani poput Bajern Minhena, Liverpula, Rome i drugih. Međutim, postoji nešto što treba da se ‘preživi’ dok se dođe do travnatog terena, a to je čuveni tunel koji tera na strah, koji je mnoge naterao da se ne osećaju prijatno.

Najvatrenije pristalice Crvene zvezde poznate su po vrhunskom navijanju, ali baš u tom tunelu kreće uterivanje tog straha protivnicima, ali i fudbalerima ‘crveno-belih’, a to je najbolje opisao američki novinar Marko Mesina.


-Najbolji deo bio je kada sam došao na stadion i koračao kroz legendarni tunel. Ta stvar je neverovatna! Nikada nešto nisam video pre toga, Dok sam koračao njime nisam verovao da je toliko veliki, ogroman je. Bilo je dosta vremena za razmišljanje, kaže da su se i Zvezdini igrači plašili ovog tunela – naveo je.

Potom se prisetio čuvene priče Siniše Mihajlovića i njegovog prvog iskustva sa ovim tunelom.

 -Postoji jedna priča kada se Siniša Mihajlović prvi put zagrevao za utakmicu, naslonio je ruku na zid, i sama pomisao da treba da izađe na teren ga je činila nervoznim, 13.000 navijača Zvezde stoji iznad tunela – istakao je on.

ANEĆLOTI PECNUO PIKEA: ‘Pamtiće se zauvek broj 14 u Ligi šampiona!’

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter