0
Fudbal

FOTO: Twitter/ACF Fiorentina

OKO 200 NAVIJAČA ‘VIOLE’ PRUŽIĆE PODRŠKU SVOM TIMU: Senzacija na srpskom ‘Old Trafordu!’

Objavljeno: 09.11.23 u 10:50

Italijani doputovali u Srbiju.

Večeras će na stadionu Dubočice Leskovcu od 18:45 u okviru četvrtog kola Lige Konferencija odmeriti snage fudbaleri  Čukaričkog Fiorentine. Ovaj duel biće izuzetno bitan za tim sa Banovog brda, ali za fudbal u Srbiji zbog plasmana na FIFA rang listi.

Za ‘Violu’ je ovo utakmica koja bi mogla da bude kao ‘okrepljenje’ nakon poraza od Juventusa 1:0 za vikend, pa će večeras na ‘srpskom Old Trafordu’ biti oko 200 navijača ovog kluba, kako pišu tamošnji mediji. Ističu da je ovo teško gostovanje zbog udaljenosti Leskovca od niškog aerodoroma.

-Očekuje se 200 navijača Viole na „malom Old Trafordu“ To što je ovo najkomplikovanije gostovanje,  logistički gledano, u celoj grupi nije bilo ništa novo. Fiorentina na jug Srbije stigla preko niškog aerodroma, oko 50 kilometara udaljenog od grada., Na kraju treba podvući da je po praksi Fiorentina odlučila da povratni let zakaže odmah nakon poslednjeg zvižduka utakmice, što dodatno komplikuje prvenstveni meč sa Bolonjom – ističe ‘Korijere Fiorentino’.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter