0
Fudbal
Barak Bahar

FOTO: Starsport

BAHAR NOSIO POSEBNU OGRLICU SA DIRLJIVOM PORUKOM: Izraelac pružio podršku svom narodu!

Objavljeno: 08.11.23 u 14:10

Strateg Zvezde mislima u Izraelu.

Trener ‘crveno-belih’, Barak Bahar je na sinoćnem susretu protiv Lajpciga nosio ogrlicu na kojoj je bila posebna pločica. Nju nose samo vojnici, a ispisana je posebna poruka ‘Dovedite ih kući – sada!’. Ovaj lančić je replika ‘name taga’ koji služi da se indetifikuje vojnik koji je poginuo ili je ranjen u borbi. 

Ovim je Bahar poslao poruku da se tela vojnika koji su dali svoje živote za svoju zemlju vrate nazad kako bi se porodice mogle da ih sahrane. Takođe, ta poruka znači da zatočeni Izraelci oslobe koji su zarobljeni u pojasu Gaze. Na svom instagram profilu trener Zvezde je pojasnio poruku.

-Naše srce je zatočeno u Gazi, 241 beba, mali dečaci i devojčice, muškarci i žene i stari ljudi, oni su utamničeni više od mesec dana. Vratite ih kući odmah! – poručio je Bahar.

Podsetimo, fudbaleri Crvene zvezde sinoć su poraženi od Lajpciga rezultatom 2:1 u okviru četvrrog kola Lige šampiona. Naredni duel protiv Jang Bojsa biće presudan za oba tima za plasman u nokaut fazu Lige Evrope.

BAHAR GOVORIO NAKON NOVOG PORAZA CRVENE ZVEZDE: Evo šta je Izraelac rekao!

0
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter