0
Fudbal

FOTO: Twitter/RB Leipzig

LAJPCIG DOLAZI U BEOGRAD U LOŠEM TRENUTKU: Nemački tim prolazi kroz već viđen scenario!

Objavljeno: 07.11.23 u 08:25

Bikovi nemaju baš dobar momenat.

Tim Baraka Bahara večeras ima važan ispit zrelosti protiv Lajpciga u okviru četvrtog kola Lige šampiona od 21 čas. Kako pišu nemački mediji izabranici Marka Rozea se nalaze u nekoj mini krizi i u ne baš dobrom raspoloženju dolaze na gostovanje Crvenoj zvezdi nakon dva poraza za redom.

Bikovi su u prvo ispali iz Kupa Nemačke nakon što su dva puta za redom osvojili ovo takmičenje, a porazio ih je Volfsburg rezultatom 1:0, a potom još jedan kiks, za vikend u Bundesligi od ekipe Majnca 2:0. Povreda Danija Olma može dodatno ohrabriti Bahara i njegove izabranike, međutim, tu je opasni Ćavi Simons koji vreba sa svih strana.

FOTO: Twitter/RB Leipzig

Ukoliko ‘crveno-beli’ dođu do pobede nad Lajpcigom, to će biti prva kriza ovog kluba ove sezone. Poslednji put su ovakvu krizu doživeli kada su imali tri takmičarska poraza u nizu na proleće ove godine od Mančester sitija (0:7), Bohuma (0:1) i Majnca (0:3).

Trener Lajpciga Marko Roze je pred ovaj okršaj istakao da se raduje meču, ali da je pred njegovom ekipom veliki izazov. Ako je verovati tradiciji, tim iz Ljutice Bogdana može sa velikim optimizmom na megdan Nemcima.

ROZE POTVRDIO DA MU JE ‘PARTIZANOVAC’ POMOGAO DA SE PRIPREMI ZA ZVEZDU: Evo šta je rekao trener Lajpciga! (FOTO)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter