0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

ITALIJANI NA MARAKANI: UEFA odredila sudije za meč Crvena zvezda – RB Lajpcig!

Objavljeno: 06.11.23 u 18:55

Dobro poznato ime stiže na najveći srpski stadion

UEFA je odredila iskusnog italijanskog arbitra, Danijelea Orsata, kao glavnog sudiju na utakmici 4. kola grupne faze Lige šampiona između Crvene zvezde i RB Lajpciga. Pomoćne sudije na terenu biće Ćiro Karbone i Alesandro Đijalatini, dok su imena osoba koje će sedeti u VAR sobi još uvek nepoznata. Četvrti sudija na ovoj utakmici biće Mikael Fabri, takođe iz Italije.

Danijele Orsato je proglašen za najboljeg arbitra godine tokom 2020. godine. On je imao značajnu ulogu na Mundijalu u Kataru, gde je sudio na otvaranju turnira između Katara i Ekvadora, kao i u polufinalu između Argentine i Hrvatske. Orsato je 2020. godine takođe sudio finale Lige šampiona između PSŽ-a i Bajerna Minhena.

Orsato je već sudio nekoliko važnih mečeva vezanih za srpske klubove i reprezentaciju. On je sudio meč između Portugala i Srbije, koji je Srbija dobila sa 2:1 i time se plasirala na Svetsko prvenstvo u Kataru. Takođe, bio je sudija na meču Norveška Srbija, kao i na utakmici između Crvene zvezde i RB Lajpciga 2018. godine, koji je završen bez golova. Orsato je takođe bio prisutan i na nekoliko utakmica Partizana u evropskim takmičenjima.

Navijači i igrači sa nestrpljenjem očekuju njegovo suđenje na ovom važnom meču Lige šampiona, nadajući se pravednoj i objektivnoj odluci koja će obezbediti fer i uzbudljivu igru na terenu.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter