0
Košarka

FOTO: Starsport

PREDSEDNIK MILANA O NEJPIRU: ‘Želeli smo da produžimo ugovor sa njim, ali je tražio tri puta više od onog što je zarađivao!’

Objavljeno: 04.11.23 u 12:50

‘Nismo želeli da potrošimo toliko para.’

Predsednik Olimpija iz Milana, Pantaleo Del’Orko istakao je da je klub imao želju da u svojim redovima zadrži Nejpira, ali je on tražio tri puta veću platu.

-Želeli smo da produžimo ugovor sa Nejpirom ovog leta, ali tražio je više nego tri puta veći novac od onog što je zarađivao. Nismo želeli da potrošimo toliko para. Već smo bili uložili mnogo novca u dovođenje Mirotića, iako Barselona i dalje plaća polovinu njegove plate – istakao je.

Odlaskom Šabaza iz italijanskog giganta došao je nemački reprezentativac Maodo Lo.

-Doveli smo Loa koji i dalje ne igra na nivou koji od njega očekujemo. Ako bude postojala prilika, okrenućemo se ka tržištu, ali nećemo trošiti suludu svotu novca. Sa finansijskim fer-plejom postoje granice koje moramo da poštujemo. U suprotnom, bićemo primorani da platimo ogromne kazne – jasan je Del’Orko.

Podsetimo, Šabaz Nejpir je ovog leta stigao na Mali Kalemegdan, ali ne blista od strarta takmičarske godine. U Evroligi je počinjao na pet od šest susreta i u proseku imao 14,2 poena uz 2,3 asistencije, 1,8 ukradene lopte i 1,5 skoka. Uz to ima i 2,8 izgubljenih lopti za oko 22 i po minuta po meču.

PRVI ČOVEK ZVEZDE PORUČIO: ‘Po kom osnovu Partizan koristi Arenu kada je ugovor raskinut!’

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter