0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

DUEL ZVEZDE PROTIV RADNIKA REĆI ĆE DOSTA TOGA: Da li je nezadovoljstvo navijača uticalo na Bahara i njegovu četu!?

Objavljeno: 04.11.23 u 11:15

Veliki pritisak je na šampiona države.

Fudbaleri Crvene zvezde danas od 18 časova dočekuju surdulički Radnik u okviru 14. kola Mozzart Bet Superlige Srbije na stadionu ‘Rajko Mitić’. Tim Baraka Bahara u poslednjih dva ipo meseca deluje raštimovano, curi na sve strane, a odbrana je i više nego očajna. 

Oterao je Izraelac pravog vođu i kapitena, Milana Borjana koji je imao autoritet u svlačionici, a očigledno je da Dragović to nema u sebi i da nije pravi lider. Hteo je defanzivac tima iz Ljutice Bogdana da napusti redove Zvezde po svaku cenu letos, ali su ga nekako zadržali čelnici ‘crveno-belih’ tako što su mu dali kapitentsku traku, ali ništa ne ide na silu, a Drago igra bez motivacije.

Očigledno je da niko od njih nije svestan koju težinu nosi kapitenska traka u Crvenoj zvezdi i šta znači taj sveti grb nekada svetskog prvaka. Svi odlično znamo šta znači kad su Delije nezadovoljne i koliko to daleko može da ode. Baraku Baharu su dali žuti karton, ali on vredi kao crveni, jer teško je zadobiti ponovo poverenje najvatrenijih pristalice ‘crveno-belih’.

Danas protiv Radnika nije običan meč, ovo je verovatno ključna utakmica za fudbalere Zvezde sa Baharom na čelu koji je očigledno izgubio sebe i prevario sve nas da je odličan stručnjak. Promenio je skoro ceo tim, a ništa nije dobio, samo je izgubio liderstvo u Borjanu, sjajnu atmosferu i hemiju koja je vladala i napravio veliku tenziju i da titula visi o koncu. 

1
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter