0
ATP

FOTO: STARSPORT

NOVAK NEZADOVOLJAN UPRKOS POBEDI: „Najgori taj-brejk koji sam odigrao“

Objavljeno: 03.11.23 u 23:05

Srpski teniser Novak Đoković podelio je svoje utiske nakon što se plasirao u polufinale Mastersa u Parizu. Đoković je pobedio Holgera Runea u tri seta (2:1), ali nije bio zadovoljan što meč nije završio ranije.

–  Ovo meč podseća na prošlogodišnje finale. Moram priznati da sam odigrao izuzetno loš taj-brejk u drugom setu, možda čak i najgori ove sezone. Svaka čast Runeu, igrao je sjajno. Ima sličan stil igre kao ja. Takođe, primetio sam da je napredovao od kako je počeo da sarađuje s Bekerom. Bilo je malo čudno videti ga s druge strane terena. Znao sam da će se to dogoditi, i samo želim da im poželim sve najbolje – izjavio je Đoković, dok je publika u Bersiju ponovo pružila glasnu podršku.

 – Ponekad u tenisu morate ostati smireni, fokusirani na ono što je trenutno pred vama. To je najbolji pristup. Ponekad možete iskoristiti tu bučnu energiju i pretvoriti je u svoju prednost -dodao je Đoković.

6
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter