0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

(POLUVREME) BEZ VEĆIH UZBUĐENJA NA UBU: Bledo izdanje Partizana! (FOTO)

Objavljeno: 01.11.23 u 13:50

Ne baš uzbudljiv prvi deo.

Fudbaleri Partizana gostuju na Ubu ekipi Jedinstva u okviru šesnaestine finala Kupa Srbije na stadionu ‘Dragan Džajić’. Susret je počeo od 13 časova, a na poluvremenu je rezultat 0:0.

Prvo poluvreme:

U uvodnim minutima susreta inicijativu su imali domaći, koji su sve vreme nalazili načine da ugroze gol ‘crno-belih’, ali su se gosti odlično branili. Tek u 22. minutu desila se prva ozbiljnija šansa, kada su fudbaleri Partizana kada je lopta došla do Severine koji se našao u kazenom prostoru, šutirao, ali je njegov šut završio pravo u čuvara mreže Ubljana.

FOTO: Starsport

Ponovo su izabranici Igora Duljaja pretili u 29. minutu kada je Severina sa desne strane uputio centašut, a na drugoj stativi našao Baždara koji je glavom šutirao pored gola. Novu priliku imali su gosti kada je Baždar u 39. minutu uposlio Šehovića na levoj strani u šesnaestercu, ali je njego šut završio preko gola. 

Hrabra partija fudbalera Jedinstva u prvom delu gde su odlično parirali Partizanu i nisu dozvolili da mi gosti ozbiljnije ugroze gol, a domaći su u jednom trenutku imali inicijativu. Bez većih uzbuđenja u prvom delu, a na odmor se otišlo rezultatom 0:0.

 

 

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter