0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

KUP JE TAKMIČENJE GDE SE UVEK DEŠAVAJU IZNENAĐNJEA: Tri senzacije ovog popodneva!

Objavljeno: 01.11.23 u 16:25

Uzbudljivi mečevi.

Ovog popodneva odigrali su se mečevi šesnaestine finala Kupa Srbije gde su timovi iz Mozzart Bet Prve lige Srbije zadali ozbiljne muke superligašima. Jedno od tri iznenađenja priredili su fudbaleri Grafičara koji su bili bolji od Spartak Subotice rezultatom 2:0 i tako najavili konačan izlazak iz rezultatske krize. 

Pored Grafosa, senzaciju smo videli u susretu između Radničkog iz Sremske Mitrovice Radnika iz Surdulice. Mitrovčani su salvadali tim sa juga Srbije rezultatom 2:0 i plasirali se u osminu finala ovog takmičenja. Tim sa Banovog brda je strepeo do samog kraja, prošli su u narednu fazu, ali ne kako se od njih očekivlao. 

U susretu tima sa Banovog brda Radničkog sa Novog Beograda rezultat je bio 0:0, pa su izabranici Igora Matića morali preko penala gde su dobili 4:3 morali da traže plasman dalje. Jedino su fudbaleri Voždovca opravdali ulogu apsolutnog favorita pošto su u Pančevu dobili Dinamo ubedljivo sa 5:0.

Takođe, ni Jedinstvo sa Uba se nije obrukalo protiv Partizana, bez obzira što su ‘crno-beli’ pobedili rezultatom 1:0.  Kragujevčani  su bili bolji od BASK-a sa 4:2. Ostali mečevi koji trebaju da se odigraju u šesnaestini finala Kupa Srbije su.

IMT Novi Beograd-Javor (u toku)

Metalac- Radnički Niš 18:00

Mačva-Mladost GAT 17:00

Železničar Pančevo-Novi Pazar 17:00

Metalac-Radnički Niš 18:00

RFK Novi Sad-Vojvodina

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter