0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

BAHAR OTKRIO KAKVO JE STANJE GLAZERA: Dotakao se i mladih igrača! (VIDEO)

Objavljeno: 31.10.23 u 20:45

‘Nakon današnjeg treninga ćemo proceniti da li će moći da nastupa.’

Strateg ‘crveno-belih’, Barak Bahar održao je konferenciju za štampu u oči susreta protiv TSC-a koji je na programu sutra od 19 čas u okviru zaostalog osmog kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

BAHAR SVESTAN KVALITETA TOPOLČANA: ‘Dobar i fleksibilan tim, pritisak je kada nismo prvi na tabeli!’

Izraelski stručnjak se takođe dotakao stanja Omrija Glazera koji je doživeo povredu u prošlom kolu protiv IMT-a.

-Omri Glazer nije doživeo ozbiljniju povredu. Nakon današnjeg treninga ćemo proceniti da li će moći da nastupa. Niko osim Omrija Glazera nije imao problema sa povredom, a očekujemo ga na današnjem treningu – jasan je.

Dodao je da je Katai u sve boljem stanju.

-Aleksandar Katai se oseća sve bolje i radi veoma naporno. S obzirom na to da dugo nije igrao nedostaje mu još malo kako bi došao u prepoznatljivu formu. Najbitnije je da stvara šanse, a završnica će doći uz mnogo golova kada uđe u pravi ritam. Hvang je bio iscrpljen posle utakmice u Ligi šampiona, ali se trenutno oseća dobro i radi sa ekipom – istakao je Bahar.

Rekao je da su mladi igrači protiv Lajpciga ispunili očekivanja.

– Pokazali su se mladi igrači protiv RB Lajpciga i IMT-a veoma hrabro i demonstrirali talenat koji ih krasi. Ispunili su sva moguća očekivanja i naravno da će biti deo naše ekipe – poručio je Izraelac.

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter