0
Fudbal

FOTO: Screenshot/YouTube

POLJUBIO FUDBALERKU ŠPANIJE, FIFA GA SUSPENDOVALA: Luis Rubijales izbačen iz fudbala na 3 godine! (VIDEO)

Objavljeno: 30.10.23 u 13:20

Da li je FIFA donela ispravnu odluku

Predsednik španskog fudbalskog saveza, Luis Rubijales, suspendovan je na 3 godine iz bilo kakvih fudbalskih aktivnosti, saopštila je Svetska kuća fudbala (FIFA).

Rubijales je dospeo u žižu javnosti nakon finala Svetskog prvenstva za žene, pošto je prilikom dodele medalja u naletu emocija poljubio reprezentativku Španije, Dženifer Ermoso.

Rubijales je pokušao da se opravda pod izgovorom da je poljubac bio obostran i u naletu emocija.

 

 

Poljubac sa Hermosovom je bio obostran, uz pristanak i u stanju euforije. Nije bilo želje sa moje strane da uspostavim poziciju dominacije – rekao je Rubijales koji je potom potvrdio ostanak:

Neću podneti ostavku.

Ipak, ubrzo je stigao odgovor od strane Dženifer, koja je demantovala da je poljubac bio obostran. Nakon njenog istupanja, Fudbalski savez Španije, sastavljen od 19 regionalnih saveza, zatražio je u „trenutnu ostavku“ predsednika Rubijalesa, do kojeg nije došlo.

 

 

Zbog toga se umešala FIFA i donela konačnu presudu, što znači da Luis neće imati nikakve fudbalske aktivnosti u naredne tri godine.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter