1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

DERBI KOJI BI ZVEZDA SIGURNO VIŠE VOLELA DA POBEDI: Trijumf praktično zaključava borbu za prvo mesto!

Objavljeno: 30.10.23 u 10:00

Partizanu u slučaju poraza, ima paklen zadatak u borbi za prvo mesto.

Paritzan je u četvrtak u Evroligi imao imperativ pobede, ali sada je taj pritisak dupliran, jer ako crno-beli danas od 20 časova u večitom derbiju budu poraženi, prvo mesto ABA lige biće jako teško dostignuti, ako ih Crvena zvezda porazi pred Grobarima.

Naime, crveno-beli još uvek nisu kiksnuli u regionalnom takmičenju, a Nejpir i Teodosić imaju da dokažu da su ono pravo za Zvezdu, pa motivacije neće faliti, a ukoliko se dođe do pobede, to će biti dva meča prednosti u regionalnom takmičenju, ali i derbi pred domaćim navijačima za Zvezdu.

Ipak, Grobari su svesni da ni njihovim ljubimcima ne fali motiva, a nakon prošlonedeljne utakmice, crno-beli su svesni da ne postoji zaostatak koji ne mogu da stignu, tako da ćemo gledati borbu punih 40 minuta..

Meč kao i sve regionalnog tamičenja, ekskluzivno možete gledati na ArenaSport kanalima, a prvi premijum program je rezervisan za ovaj meč.

Standings provided by Sofascore

 

0
0
1 Komentara
  1. zaključava prvo mesto !!! Toliko ima još da se igra, dali to znači da ce zvezda sigurno da dobije sve do kraja ??? Neverovatno .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter