0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

ŽOC PRED ZVEZDU PORUČIO: ‘Prilično neuobičajena situacija, očekuje nas veoma teška utakmica!’

Objavljeno: 29.10.23 u 19:50

‘Očekujemo ponovo izvanrednu atmosferu kakvu su napravili naši navijači.’

Trener Partizana, Željko Obradović je pred derbi sa Crvenom Zvezdom istkao da ih očekuje teška utakmica i da je ona izuzetno važna za njih.

-Prilično neuobičajena situacija da odmah nakon evroligaškog derbija igramo protiv Crvene zvezde i u ABA ligi. Bila je veoma teška ta prva utakmica i očekujem da nas ista takva očekuje i sutra. Izuzetnu važnost ima utakmica. Ono što je za nas najvažnije, to je da u situaciji u kojoj se nalazimo sa povredama, svi igrači koji su u spremni i zdravi, pruže svoj maksimum – istakao je on.

Dodao je da očekuje ponovo fanstatičnu atmosferu koju navijači prave.

-Očekujemo ponovo izvanrednu atmosferu kakvu su napravili naši navijači u evroligaškoj utakmici. Očekujemo da sve protekne u košarkaškoj atmosferi i da se nakon meča priča samo o košarci – jasan je Žoc.

Košarkaš ‘crno-belih’ Aleksa Avramović naveo je da nemaju prava na kiks.

FOTO: Starsport

-Posle poraza od Mege znamo da nemamo prava na kiks. Bićemo oslabljeni, neće naš kapiten Kevin Panter neće biti u sastavu. Moraćemo svi da nadomestimo taj gubitak i da damo sve od sebe da pobedimo Zvezdu. Svi znamo ko su igrači rivala, oni znaju ko smo mi. Biće prava borba i jedva čekamo da izađemo na teren – rekao je Avramović.

Podsetimo, u okviru petog kola AdmiralBet ABA lige odmeriće snage Partizan Crvena zvezda u drugom derbiju ove sezone sutra od 20 časova u ‘Štark areni’. Ovo je drugi susret ova dva tima u novo takmičarskoj godini, pošto su u četvrtak u Evroligi odigrali jedan sjajan duel u kojoj su ‘crno-beli’ slavili rezultatom 88:86.

 

JEZIVA SCENA NA BANOVOM BRDU: Haotičan sudar glavama igrača Čuke i Voše, majka fudbalera uletela u teren! (FOTO)

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter