0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

(POLUVREME) BEZ GOLOVA U HUMSKOJ: Partizan konkretniji, ali ‘Zmajevi’ pružili dobar otpor! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 29.10.23 u 19:21

‘Crno-beli’ bolji protivnik.

Fudbaleri Partizana dočekali su ekipu Voždovca u okviru 13. kola Mozzart Bet Superlige Srbije od 18:30. Tim iz Humske bio je konkretniji, ali su gosti pružili odličan otpor, pa se na odmor otišlo rezultatom 0:0.

Prvo poluvreme:

Prvu šansu na susretu imali su igrači gostujućeg tima kada je Burmaz u 4. minutu šutirao iz slobodnog udarca, ali je Jovanović bio siguran. ‘Zmajevi’ su ušli u ovaj susret sa boljom incijativom, imali su kontrolu igru u uvodnom delu utakmice. Međutim, imali su domaći kontra napad kada je Severina pustio pas do Belića, a on je hteo uposli Severinu, ali su defanzivci Voždovca dobro reaogovali.

FOTO: Starsport

Ponovo su pretili gosti iz Zaplanjske, kada je Basčuk šutirao sa distance, ali je lopta pogodila spoljni deo mreže. Odmah je uzvratio i Partizan u16. minut kada je Zahid probio po desnoj strani, primetio Natha u kazneom prostoru, bacio mu, a on šutirao preko gola. U 19. minutu je ponovo pretio tim iz Humske kada je Saldanja uposlio Severinu, a on šutirao pravo u Katića.

Uglavnom su izabranici Igora Duljaja imali kontrolu igre, koji su pokušavali da dođu do prednosti, ali im to defanzivci  Voždovca  nisu dozovljavali. Novu priliku smo videli tek u 44. minutu kada je Natho nakon faula iz slobodnog udarca uputio centaršut, a Ilić šutirao glavom, međutim, Katić je bio siguran, a na kraju prvog dela rezultat je 0:0.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter