0
Evroliga

Nemanja Nedovic (L) and Markus Howard during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Baskonia at Aleksandar Nikolic Hall on March 23, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZANU OLAKŠAN POSAO: Sjajni bek doživeo novu povredu!

Objavljeno: 29.10.23 u 23:23

Kakav horor za navijače Baskonije.

Evroligaška ekipa sa ubedljivo najgorim startom sezone za sada je nesumnjivo Baskonija. Oni prosto ne mogu da se sastave od početka takmičarskog dela, a da stvar bude još gora, igrači im se povređuju kao na traci.

Trener Penjaroja bi uskoro mogao da bude razrešen svog posla ako zamena se spominje Duško Ivanović. Baskonija je večeras pretrpela novi poraz, ovog puta od Andore, a uoči duela sa Partizanom u narednom kolu, pristigle su nove loše vesti za njih.

Naime, tokom duela sa Andorom povredio se verovatno i najbolji igrač ovog tima, Markus Hauvard. Ostaje da vidimo koliko je ozbiljna poveda američkog beka.

4
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter