0
Domaći fudbal

Aleksandar Djordjevic (R) celebrates after scoring a goal during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Zeleznicar Pancevo and FK Partizan at stadium SC Mladost Pancevo on September 22, 2023 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ŽELEZNIČAR POBEGAO SA DNA: Pančevci majstorijom Đorđevića došli do pobede u Surdulici!

Objavljeno: 28.10.23 u 17:11

Bitna pobeda za popularnu Dizelku

Fudbaleri Železničara iz Pančeva došli su do druge pobede u nizu i to na gostovanju ekipi Radnika u Surdulici sa 0:1 u okviru 13. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Odličnu prliku su na samom startu utakmice imali domaći, ali je vrhunski njihov pokušaj odbranio Mladen Živković na golu Dizelke.

Do kraja poluvremena nismo gledali nešto zanimljiv duel, ali je mnogo više uzbuđenja bilo u nastavku.

Naime, maltene po otvaranju drugog poluvremena Železničar stiže do prednosti prelepim pogotkom Aleksandra Đorđevića, koji postiže gol iz voleja.

Nakon toga krenuo je Radnik na sve ili ništa, a na visini zadatka u nekoliko krucijalnih momenanata bio je golman Dizelke, Mladen Živković koji je junak pobede tima koji je do ovog meča bio na poslednjem mestu Superlige.

Standings provided by Sofascore
1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter