0
ATP

FOTO: Twitter/@usopen

KAD ZEMLJA PRESTANE DA BUDE MOGUĆA ZA ŽIVOT, TAD ĆE POKORITI DRUGE PLANETE: Đoković tvrdi da se neće penzionisati dok je favorit!

Objavljeno: 28.10.23 u 23:17

15 godina na krovu sveta, neviđeno u istoriji sporta.

Novak Đoković od ponedeljka kreće u odbranu finala turnira u Parizu, gde ima najviše ciljeve, i ove sezone žeči da popravi prošlogodišnji rezultat.

Ne dolazim na turnir rekreativno ili da odigram nekoliko mečeva. To me ne interesuje. Ove godine sam osvojio pet od deset turnira na kojima sam učestvovao, dakle 50 odsto, što je odličan rezultat. I što je najvažnije, osvojio sam tri od četiri grend slema“, podvukao je Đoković, a prenose Novosti.

„Ovde sam zaista imao izvanredne rezultat. Prošle godine sam odigrao odlično finale, bio sam blizu pobede. Istorijski gledano, u Bersiju sam dobro igrao, ovaj turnir mi je davao podstrek, to je mesto gde zaista uživam da igram i da se takmičim“.

Odlučio je Đoković da u Bersiju igra i u dublu sa Miomirom Kecmanovićem.

„Igramo najviše zbog Dejvis kupa, da isprobamo i tu kombinaciju. Igrao sam sa Ćaćićem, sada ću sa Kecom prvi put. Moramo da vidimo šta je najbolje za nas, pošto osim Ćaćića nemamo specijalistu za dubl“.

„Dejvis kup je nešto što mi daje mnogo inspiracije. Igramo četvrtfinale u Malagi protiv Velike Britanije. Uz to, cilj mi je i da završim na prvom mestu na kraju godine. Sada kada sam u dobroj poziciji za to, zašto da ne“, istakao je Novak Đoković.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter