1
Evroliga

FOTO: Starsport

EGZEKUCIJA ALEKSE KOJA JE DONELA TRIJUMF PARTIZANU: Ova trojka je odlučila derbi! (VIDEO)

Objavljeno: 27.10.23 u 09:50

Sjajno izdanje srpskog reprezentativca.

Košarkaši Partizana slavili su u prvom derbiju protiv Crvene zvezde ove sezone u petom kolu Evrolige rezultatom 88:86. Ovaj duel je bio prava predstava sa puno preokreta. Tim sa Malog Kalemegdana je u jednom momentu imao i dvocifrenu prednost, ali je u poslednjoj četvrtini na scenu stupio maestralni Aleksa Avramović i pokazao da je u izuzetnoj formi.

On je u poslednjoj deonici imao nekoliko egzekucija koje su odlučile susret, ali je i odbrani ponovo bio maestralan. Na minut ipo do kraja kada je rezultat bio 80:80, Avramović je krenuo u napad sa svoje polovine, potom je kombinovao sa Smailagićem, čak mu je u jednom trenutku i ispala lopta, ali je sjajni košarkaš šutirao za tri i pogodio.

2
0
1 Komentara
  1. Aleksa je cist primer sportiste koji je kroz Reprezentaciju najvise izgradio svoj sportski profil i renome. A nasi fudbaleri su primer bagre koja dodje na okupljanje da se zhb, a igraju za naconalni tm gotovo sramotno i neprepoznattljivo u poredjenju na njihove igre (maltene bez izuzetka u tom smislu!) u klubovima. I to je jednostavno tesko leciti, to je jedna tuzna tradicija koja je „gradjena“ na balkanskom mentalitetu. Gotovo je nezabelezeno u svetskoj sportskoj istoriji da jedan nacionalni tim dodje na SP (u Kataru) i doslovno se izbruka kao niko do tada,raspadajuci se na terenu kao tim….! I te price o povredama su znate sta…? Bolje da ne govorim. Izvinite i vi selektori, ali kad ides na SP ne gledas ko je to igrao kvalifikacije nego ko je spreman i zdrav za takmicenje.To je azbuka i abeceda za svakog selektora i kouca…
    A nasi kosarkasi, svaka im cast ,pa im i svaka dala i to pod obavezno kad zatraze(!!,ahaha!), oni su se izdigli iznad povreda i gradili timsku hemiju, cak i na jednoj velikoj nesreci njihovog drugara, da bi odigrali ceo turnir na ponos cele nacije. Aleksa je samo jedan od njih, istina malo vise odskocio po pozrtvovanju, i zato mi je mnogo drago da ga narod tako voli, simpatise i slavi ga gde god dodje! Zasluzio je i on to zna da je on pivotal cele ekipe i svi komplimenti koje dobija je za ceo nas tim iz Manile!
    Ziveo nam 100 godine majstore, i treba da te slavimo, a Ti, da sapnem: u dobru se ne ponesi!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter