0
Evroliga

Ostoja Mijailovic KK Partizan promocija novih dresova i potpisivanje sponzorskog ugovora sa Mozzart Bet za Season 2022-2023 at Stark Arena on August 22, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OSTOJA PRED DERBI: ‘Uvek radimo u interesu Partizana!’

Objavljeno: 26.10.23 u 16:55

Sve je spremno za spektakl.

U 5. kolu Evrolige, Partizan Mozzart Bet dočekuje Crvenu zvezdu u Štark areni. Utakmica se igra 26.11. od 18:30, dok će kapije Arene biti otvorene dva sata ranije. O ‘večitom derbiju’ govorio je prvi čovek Partizana, Ostoja Mijailović:

‘Želim dobru atmosferu na večerašnjem evropskom derbiju. Ovaj derbi je pre svega poseban za državu Srbiju i našu naciju, stoga želim i pozivam sve da navijanje bude na nivou brenda kakav je Košarkaški klub Partizan! Lane, kada je takođe Partizan bio prvi domaćin u evroligaškom derbiju, pokazali smo volju i želju da se međusobni odnosi poboljšaju.’ – rekao je Ostoja za Telegraf i potom dodao:

FOTO: Starsport

‘Tada sam doneo odluku da se u dvoranu puste gostujući navijači u mogućem broju. Iako su me nakon te odluke, a zbog nje pre svega, vređale naše pristalice sa Južne tribine, znao sam da plaćam cenu, ali činim ispravan potez. Za današnju utakmicu, nažalost nismo bili u mogućnosti da ponudimo isto. Košarkaški klub Partizan u velikoj meri živi od prihoda koje ostvaruje kroz prodaju sezonskih karata, samim tim moramo dodatno poštovati svakog našeg navijača. Takođe, postoji određeni broj navijača koji nije imao mogućnosti da kupi sezonsku kartu. Tim ljudima je preostalo da dođu na pojedine utakmice sa dnevnom kartom. Partizan je prodao gotovo 16.700 sezonskih ulaznica i to je apsolutni rekord u Evropi. Ostao nam je jako mali broj dostupnih dnevnih karata. Da zaključim, svaki pretplatnik i kupac dnevne karte u košarkaškom klubu Partizan nam je važniji od bilo kog pojednica ili bilo koje uvrede. Uvek radimo u interesu Partizana i partizanovaca. Gostima želim da se ugodno osećaju u sjajnoj atmosferi.’ – zaključio je prvi čovek Partizana.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter