0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

DULJAJ O SUKOBU SA MENINGOM: ‘Ta situacija je…’ (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 24.10.23 u 17:20

‘Nije normalno i izvinjavam se klubu.’

Strateg tima iz Humske, Igor Duljaj održao je konferenciju za štampu u uoči susreta sa Radničkim 1923 iz Kragujevca gde se dotakao sukoba sa Kvinsi Meningom protiv Spartak Subotice.

DULJAJ PRED DUEL SA KRAGUJEVČANIMA: ‘Organizovana ekipa, igraju na kontre!’ (VIDEO)

Nije normalno i izvinjavam se klubu. Dres je svetinja, čak i kada igrači uđu u svlačionicu posle zagrevanja i bace majicu na pod, ja je podignem jer na njoj je grb Parztizana. Tako sam vaspitan. Dešava se to u mnogim klubovima, ali je to stara vest. Svi su se fokusirali na taj momenat, a ne na tri gola – istakao je.

FOTO: Starsport

Poručio je da je ta situacija prevaziđena i da je Mening dobar momak.

-Mora da se priča o golovima i pobedi. Ta situacija je prevaziđena. Menig je dobar momak i nema problema kod nas. Videli ste kako se igrači raduju posle gola, čak i oni na klupi, to su emocije koje ne mogu da se kupe – naveo je Duljaj.

Podsetimo, na utakmici 12. kola Mozzart Bet Superlige Srbije između Spartak Subotice Partizana dogodio se sukob kraj aut linije između Igora Duljaja Kvinsi Meninga. Do eskalacije sukoba nije poznato zašto je došlo, ali Mening nije proveo ni minut na terenu, pa je možda i to razlog njegove ljutnje.

SKANDAL U SUBOTICI: Duljaj i Mening imali žestok sukob! (FOTO)

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter