0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILIJAŠ PRIČAO PRED MEČ KOJI MOŽE DA DONESE PROLAZ: Naš dres emotivno umara, ja sam zadovoljan pristupom!

Objavljeno: 23.10.23 u 19:06

Juri se prolaz dalje!

Crvena zvezda, tačnije i njena omladinska ekipa, igra meč treće runde Lige šampiona U19 protiv Lajpciga, a več odličan utisak juniori šampiona Srbije bi mogli dodatno da poprave u Nemačkoj.

Nenad Milijaš, šef struke tima, govorio je za klupski sajt o očekivanjima.

„Kroz prethodnih mesec dana smo prošli zahtevan mini ciklus utakmica, gde ubrajamo duele protiv Mančester sitija i Jang bojsa, kao i susrete u Omladinskoj ligi Srbije. Potom smo iskoristili reprezentativnu pauzu da se temeljeno pripremimo za sve ono što nas očekuje u narednom periodu“, rekao je Milijaš, prenosi klub.

„Poslednji meč koji smo odigrali je večiti derbi, a igrajući ga mnogo puta u karijeri, noseći crveno-beli dres, znam koliko ne samo fizički, već i emotivno izmori igrače. Međutim, veoma sam zadovoljan načinom na koji mladi fudbaleri pristupaju obavezama, konkretno treninzima i utakmicama“, dodao je on.

„Marljivo radimo na pripremi meča protiv Lajpciga i znamo da nas očekuje zahtevan duel. Verujem u momke i siguran sam da će dati svoj maksimum, sve u cilju pripreme igrača za prvi tim Crvene zvezde“, poručio je Milijaš.

7
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter