0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

PODELA BODOVA NA KROVU: Burmaz sa bele tačke lišio TSC pobede! (VIDEO)

Objavljeno: 21.10.23 u 22:15

Topolčani ispustili pobedu.

Fudbaleri Voždovca dočekali su na krovu ‘Tržnog centra Stadion’ ekipu TSC-a iz Bačke Topole u okviru 12. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Susret je okončan bez pobednika, a tim Žarka Lazetića je imao prednost do samog kraja, ali su ‘zmajevi’ pokvarili slavlje ekipe sa severa zemlje.

U pvom poluvremenu se niko nije radovao i prošlo je samo u znaku dva žuta kartona za gostujuće igrače  Petrovića  Đakovca.  TSC je prvi došao go gola u drugom delu susreta u 65. minutu preko Jovanovića, a svemu tome kumovao je odlični Đakovac. Kada su gosti mislili da je sve gotovo, domaćin se nije složio sa tim.

U samo završnici meča gosti su neoprežnošću platili tako što su napravili penal i u 92 minutu, Burmaz je bio siguran i doneo svom timu vredan bod. Voždovac sada zauzima četvrtu poziciju sa 17 bodova i u sledećem kolu gostuju u Humskoj, ekipi Partizana. TSC je na drugom mestu sa 21 bodom, a u narednom kolu dočekuju neugodni Novi Pazar.

Standings provided by Sofascore
1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter