0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

MIJATOVIĆEV GOL SNAŽNA PORUKA BAHARU: Izraelac će morati da uradi dobru analizu pred Lajpcig! (VIDEO)

Objavljeno: 21.10.23 u 21:30

Slabo izdanje Zvezde u drugom delu.

Četa Baraka Bahara je dočekala Javor u okviru 12. kola Mozzart Bet Superlige Srbije i ostvarila trijumf rezultatom 3:2. Ponovo su fudbaleri tima iz Ljutice Bogdana pokazali svoje slabosti, a pogotovu u defanzivi, gde su u mnogim situacijama dopustili gostima iz Ivanjice da probiju i dođu do Glazera.

U prvom poluvremenu je Zvezda odigrala sjajno i na odmor otišla rezultatom 1:0 autogolom Đorđa Skoka. Međutim, nakon odmora videli smo skroz drugi tim ‘crveno-belih’ gde su delovali konfuzno i zbunjeno. Điga je pravio kardinalne greške tokom čitavog susreta, a kruna svega toga je njegov autogol za izjednačenje Javora. 

Vratio se domaćin pogotkom Olajinke, ali je defanziva ponovo popustila i dopustila Bosiću na sjajnu asistenciju Gojkovića da dođe ponovo do gola. Ono što je suština svega jeste pogodak Jovana Mijatovića. I to ne samo ovaj protiv Javora, već i njegovo zalaganje i odlična partija protiv Trajala.

Večeras mu je trebalo svega pet minuta da postigne pogodak i postane heroj svog tima kome je doneo pobedu, koja je izvojevana mukotrpno. On jeste mlad, 2005. je godište, ali pokazuje zrelost koju treba da poseduje jedan napadač. U pripremnom periodu je pokazao odličan kvalitet, ali je Barak Bahar odlučio da ga stavi u drugi plan dolaskom Olajinke, Krasosa.

Možda jeste previše mlad za utakmice Lige šampiona, derbi ili neku drugu jaču utakmicu, ali ipak je potrebno strpljenje, oprostiti mu neke početničke greške, jer ipak i ovi stariji i iskusniji greše. Tako se i postaje vrhunski igrač, na jakim utakmicama, jer mlade igrače treba nekad baciti u vatru, a Mijatović je dete Crvene zvezde i sasvim je sigurno da će uvek ostaviti srce na teren.

MIJATOVIĆ HEROJ ZVEZDE: Javor pokazao ‘crveno-belima’ slabe tačke pred gostovanje u Lajpcigu! (FOTO) (VIDEO)

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter