0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

DULJAJ IMAO NESVAKIDAŠNJE IZLAGANJE: ‘Neka se ljuti ko god hoće, neka rade sa mnom šte god žele…’ (VIDEO)

Objavljeno: 20.10.23 u 22:40

‘Mnogo toga mi leži na srcu.’

Trener Partizana, Igor Duljaj je nakon trijumfa nad Spartakom iz Subotice istakao da je ovu pobedu posvetio svom kolegi kome je majka preminula.

-Posvećujem ovu pobedu, našem kolegi Saši Tomiću, čija je majka danas preminula. Ja i ceo kolektiv posvećujemo ovu pobedu našem drugu, koji je nama veoma važan – poručio je strateg ‘crno-belih’.

Potom je uputio nimalo prijatne reči na račun uprave tima iz Humske.

-Mnogo toga mi leži na srcu. Moram da kažem… PFK nije „pomozite fudbalskom klubu“. Neka se ljuti ko god hoće, neka rade sa mnom šte god žele. Ovi momci treniraju, a ja razmišljam da li će nekoga da izbace iz stana, da li će da prime platu. A ja da im pričam da je zelena trava, plavo nebo, cveta cveće u proleće. Ovi momci su junaci. Ruka koja daje je uvek iznad ruke koja prima – grmeo je.

Nastavio je sa kritikama i rekao da ne može više da razmišlja da li će neko od njegovih igrača biti izbačen iz stana zbog neplaćene kirije.

-Neka dođe ko god hoće, neka promene trenera, ali dajte ovim momcima da imaju uslove da prehrane sebe i svoje roditelje, jer dosta ljudi živi od toga. Meni je to na srcu, ja sam moram da kažem ovo, da im pričam bajke, to ne mogu. Neka bude sa mnom, šta god, bilo je 3:0. Ovi momci na tribini dolaze o svom trošku, odvajaju svoj džeparac. Ako ima neko neku ideju, neka kaže. Ja ne mogu više pred igračima da razmišljam da li je neko dobio kiriju, da li će da ih izbace iz stana, da li će imati detetu da kupi mleko – jasan je Duljaj.

Podsetimo, Partizan je došao do devete pobede u nizu nad Spartak Suboticom u okviru 12. kola Mozzart Bet Superlige Srbije rezultatom 3:0. ‘Crno-beli’ nemaju poraz u domaćem šampionatu uz skor 9-1-0 i nalaze se na prvom mestu sa 28 poena.

PARTIZAN UBEDLJIV U SUBOTICI: Tim iz Humske došao do devete pobede u nizu! (VIDEO)

11
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter