0
Evroliga

Nemanja Nedovic, #26 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda and Asvel at Stark Arena on October 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA IGRA PROTIV TEMPIRANE BOMBE U ARENI: Monako je tim koji može svakog da raznese, a već su imali dva loša dana!

Objavljeno: 18.10.23 u 12:09

Najteži rival od početka sezone za crveno-bele.

Asvel i definitivno nije reper kvaliteta, protiv Žalgirisa su se pokazale loše navike iz prošle sezone, a sada ima na papiru najtežeg rivala od početka sezone, pakleni Monako, barem prema imenima.

Kneževi su do sada izgubili oba duela, prilično glatko zapravo kući od Virtusa, dok je u Valensiji bila borba do kraja, ali i tu su pali, pa im sada u Beogradu gori pod nogama.

Ipak, Saša Obradović na papiru ima strašan roster, koji u rukama žargonski rečeno ima preko 100 poena, između ostalih Majk Džejms, Kemba Voker, Eli Okobo, samo su neke od zvezda koje mogu da se svrstaju u red najelitnijih skorera Evrope. Naravno atlete poput Dijala, Blosongejma, Hola, Brauna, Žatea, definitivno će naškoditi na obe strane parketa timu Duška Ivanovića.

Ipak, Crvena zvezda takođe ukoliko želi da istakne kandidaturu za šest najboljih ekipa, nedvosmisleno mora da nadigra Monako, i ostavi ga u još većoj krizi nego pre dolaska u Beograd, a to može da im pomognu dve veoma važne stavke, košarkaška inteligencija i to što se igra sa samo jednom loptom.

Bilo kako bilo, crveno-beli itekako mogu da savladaju Monako, ali mnogo puta se u Evroligi ispostavilo da je tim sa Malog Kalemegdana rušio favorite, a ekipama u problemu kontradiktorno nudio izlaz iz krize, ipak nadamo se, da večeras neće tako biti.

Standings provided by Sofascore

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter