0
Evroliga

Aleksa Avramovic, #4 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Rokas Jokubaitis, #31 of FC Barcelona and Jabari Parker, #22 of FC Barcelona during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v FC Barcelona at Stark Arena on October 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ALEKSA DIGNUTOG GARDA NA CRVENO-BELE: Od sada ćemo i mi da tučemo, imamo kvalitet da ih pobedimo! (VIDEO)

Objavljeno: 18.10.23 u 12:40

Gostovanje od kojih je malo teže.

Partizan u četvrtak gostuje Olimpijakosu u Pireju, a crveno-beli imaju imperativ pobede pred svojim navijačima, jer bi pobeda Beograđana značila tri vezana poraza. Da će biti teško svestan je i Aleksa Avramović, koji je rekao sledeće.

Jesmo izgubili pred našim navijačima, ali nema mesta tugovanju. Prošle sezone smo loše krenuli, nismo igrali dobro, posebno u novembru i tada smo se skupili, a sada mislim da imamo odličnu hemiju van terena. Nisam zabrinut„, rekao je Avramović za Mozzart TV pred put u Grčku.

Upitan je šta to ekipa treba da popravi pred meč sa Grcima?

Moramo da napravimo korak napred, da se više dodajemo i da pokušamo da pobedimo. Imamo kvalitet da pobedimo Olimpijakos. Odlučivaće detalji, nadam se da ćemo biti fokusirani„.

Zna se ko predstavlja udarnu uglu Olimpijakosa.

Mi imamo sposobnost da igramo dobru odbranu i mislim da Olimpijakos igra tvrdo generalno i na mali broj poena, ali treba zaustaviti Milutinova i Volkapa. Imaju stvarno dobar i dubok roster“.

Promenio bih… oni su igrali dobru utakmicu, tukli su oni nas više nego mi njih.. baš su nas tukli, e sada ćemo i mi da tučemo„, dodao je Avramović.

1
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter