1
Evroliga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v FC Barcelona at Stark Arena on October 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OBRADOVIĆ REGOVAO NA PORAZ PARTIZANA: Želimo još jednog igrača, ipak nema onoga što može da nam pomogne!

Objavljeno: 17.10.23 u 22:11

Pad u punoj Areni za crno-bele!

Košarkaši Partizana dočekali su Barselonu u okviru trećeg kola Evrolige. „Crno-beli“ su trenutno na skoru 1-2, pošto su na startu takmičenja poraženi od Makabija, da bi u sledećoj rundi bili bolji od Asvela u Francuskoj, ali ponovo su doživeli neuspeh.

Crno-beli izgubili su meč rezultatom 83:92 i tako ostali na negativnom skoru nakon tri uvodna kola.

“Čestitam Barseloni, igrali su dobro svih 40 minuta. Prvo poluvreme je bilo ključno, nismo igrali kako treba. Oni su bolje kontrolisali igru i bolje je išla lopta iz njihovih ruku. Mi smo pokušali da se vratimo, ali su oni iz ofanzivnih skokova su došli i držali prednost“, počeo je Obradović.

Nema dileme – Partizan Mozzart Bet je u potrazi za pojačanjem, ali ne po svaku cenu.

“Nema tajne, mi želimo da dovedemo još jednog igrača, ali u ovom trenutku kakvo je stanje na tržištu, nema onoga što bi nama moglo da pomogne, to misle svi u klubu. Mi imamo obavezu prema navijačima da pokažemo kada dovodimo – zašto nekog dovodimo“.

“Reakcija je bila dobra našeg tima u drugom poluvremenu, probali smo da se vratimo. Oni su imali drugi i treći ofanzivni skok. Imali smo problema, nismo bili strpljivi u napadu, nismo rešavali napade kao tim, nego kao individualci. Oni su bili u ritmu, prenosili bolje loptu i držali razliku“.

Podseća trofejni stručnjak da je sezona tek počela i da je pred ekipom još mnogo toga.

“U ovom timu ima dosta kvaliteta, treba sami sebe da analiziramo i da vidimo zašto radimo neke stvari brzopleto, zbog čega nam se dešava da protivničke ekipe budu agresivnije i snažnije. Sitne, male stvari koje donose boljitak u igri i rezultate“, rekao je Obradović i zaključio:

“Nije pitanje naredne dve utakmice, ovo je nešto što traje i tek smo počeli. Odigrali smo tri utakmice, čekaju nas još 31. Kada sam se prvi put obraćao rekao sam da u prva četiri meseca igramo 42 utakmice. Ne razmišljamo samo o naredne dve ili tri utakmice“.

12
3

1 Komentara

  1. naravno da ima ali Obradovic vec tri godine forsira Koprivicu koji je beskoristan tj štetan. Ni ostali ne igraju odbranu, udvajaju, ovi sami na trojci. Niko ne skače…

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter