0
Fudbal

FOTO:Twitter/ Screenshot

NEKADA NI PRAZAN GOL NIJE DOVOLJAN: Fudbaler Luksemburga mogao da postane heroj nacije! (VIDEO)

Objavljeno: 14.10.23 u 09:30

Fudbal piše romane.

Sinoć su svoj plasman na Evropsko prvenstvo obezdili nacionalni timovi Portugala, Francuske Belgije, a prava drama viđena je u grupi J. Naime, reprezentacija Islanda je dočekala Luksemburg i remizirala 1:1, ali gosti su imali priliku da u poslednjim minutima dođu do pobede i obezbede istorijski plasman na ovu smotru.

U istoj grupi Portugal je savladao Slovačku rezultatom 3:2, a potencijalnim trijumfom Luksemburg bi se popeo na poziciju broj 2 i dodatno se približio Evropskom prvenstvu. Međutim, fudbaler te selekcije, Rodirigeš je u poslednjim minutima mogao da dodatno zakompikuje stvari u grupi, ali nedostatak koncentracije je učinio svoje.

Nakon kornera Islanda gde su svi igrači, uključujući i golmana bili u protivničkog kaznenom prostora, usledila je kontra gostiju, a lopta je bila kod Rodrigeša koji je imao soluciju da čak i asistira, ali je on bio sebičan šutirao i promašio čitav gol koji je bio prazan.  Luksemburg će za dva dana imati direktan okršaj sa Slovačkom za poziciju broj dva.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter