0
Evroliga

FOTO: Twitter/KK Crvena zvezda Meridianbet

GIEDRAITIS OTKRIO KLJUČ PORAZA: ‘Onda nismo znali šta da radimo!’

Objavljeno: 13.10.23 u 22:45

 ‘Sad se osećam tužno, jer nisam pobedio.’

Ipak je za tim sa Malog Kalemegdana ponovo bio koban Žalgiris, gde su i pored vođstva od +9 na kraju ipak izgubili rezultatom 79:74. Košarkaš ‘crveno-belih’, Rokas Geidraitis je nakon susreta rekao da nije nervoza uticala na njegovu igru i da su trebali da odigraju mirnije u završnici.

-Ne verujem da sam bio nervozan. Možda nešto malo, ali ne da bi uticalo na partiju. Kontrolisali smo 30 i nešto minuta igru. Ne znam, čini se da smo igrali istu košarku, da se ništa nije promenilo. Oni su počeli da pogađaju, dobili su energiju i desilo se to što se desilo. Možda bi i mi trebalo da budemo malo mirniji. Jedan od problema je bio taj što su počeli da preuzimaju i onda nismo znali šta da radimo – započeo je.

Moraće da analiziraju prvu i poslednju četvrtinu.

Moraćemo da odgledamo video sa ove utakmice. Prvu i poslednjiu četvrtinu. Tu je nekih sedam-osam minuta bilo loše. Pokušaćemo da popravimo te izgubljene lopte. Bilo je i dobrih stvari, kontrolisali smo igru, sve je bilo u našim rukama – istakao je Litvanac.

Naveo je da je tužan zbog poraza, ali da se okreću narednoj utakmici.

-Sad se osećam tužno, jer nisam pobedio. Imali smo šansu, žao mi je. Okrećemo se narednoj utakmici i pokušaćemo da pobedimo – poručio je Geidraitis.

NEDOVIĆ NAKON PORAZA U KAUNASU: „Bilo je jako iscrpljujuće, ostaje žal za nekim šutevima“! (VIDEO)

4
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter