0
ATP

FOTO: STARSPORT

VANREDNO OBRAĆANJE ĐOKOVIĆA: Novak pred put u Pariz poručio šta mu je najvažnije u finišu sezone!

Objavljeno: 12.10.23 u 16:53

Čeka ga uzbudljiva završnica

Prvi reket sveta Novak Đoković dao je izjavu povodom završetka treninga u Beogradu, gde se pripremao za sam kraj sezone, gde će igrati na još tri turnira.

Novak dalje treninge i pripreme nastavlja u Parizu. Uoči puta je govorio o svojim ambicijama pred kraj sezone, a svakako kao glavni cilj je istakao osvajanje Salatare sa Srbijom.

U toku su pripreme za završni deo sezone, preostalo je tri turnira na kojima učestvujem do kraja godine. Bersi u Parizu, završni Masters, i Dejvis kup u Malagi sa Britancima u četvrtfinalu. Radujem se predstojećim izazovima i dalje sam u trci da završim kao broj 1 sa Alkarazom u toj borbi. Ima još nekoliko nedelja, taman dovoljno da spremim telo do željenog nivoa.

Verovatno će ta pauza od pet nedelja od poslednjeg takmičarskog meča verovatno uticati na početak, ali nadam se da ću ući u željeni nivo takmičarskog tenisa vrlo brzo. Očekivanja su uvek najviša. Imao sam velike uspehe u Bersiju, ništa manje ne očekujem ni ove godine osim najviših ciljeva. Najveća želja ove godine mi je da osvojim Dejvis kup. Nadam se da mogu da završim godinu kao broj 1 i da osvojim bar još jednu titulu na jednom od dva velika turnira u dvorani – rekao je Đoković.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter