4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

POZNAT KONAČAN DATUM IGRANJA DERBIJA: Tek nakon svih obaveza Zvezde u Evropi!

Objavljeno: 12.10.23 u 09:04

Poznat i konačan datum odigravanja derbija.

Najveća srpska fudbalska utakmica odložena je do daljnjeg nakon što je nakon tragedije u Banjskoj živote izgubilo četiri osobe, a potom i proglašem dan žalosti u zemlji.

Odloženo je i celokupno deveto kolo Superlige Srbije, a ono će se odigrati 20. decembra, umesto 6. decembra kako je prvobitno planirano, piše Sportski žurnal.

Poslednja tri kola će se odigrati u svega sedam dana, što je najveći bonus za ekipe koje su igrale u Evropi, jer su njihove obaveze u UEFA takmičenjima do tada završene, a neevropski timovi će imati određene probleme.

 

1
10
4 Komentara
  1. Da se ne lažemo….derbi se može igrati tek posle izbora.
    Jer kako drugačije da Predsednik sredi da on bude srecan a da se Partizanovi navijači ne bune i spominju ga, jer je uništio Partizan!?

    1
    0
    Odgovori
    • Najbolje igrajte 1 januara, i ako može u Terzinom dvorištu, glavni sudija neka bude onaj koji nema veze sa tim poslom. Želim od srca Zvezdi da izgubi derbi a u Evropi da se totalno izblamira, neka bude tako..

      1
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter