0
Fudbal

FOTO: Starsport

ROSI PRED DUEL SA SRBIJOM: ‘Jači su na papiru, ali ipak se igra na terenu!’

Objavljeno: 11.10.23 u 16:55

Italijanski stručnjak veruje u svoju ekipu.

Selektor nacionalnog tima Mađarske, Marko Rosi izneo je svoja očekivanja pred susret sa Srbijom, i naveo da su ‘Orlovi’ jači na papiru i da je vrednost igrača tri puta veća.

-Mislim da Sergej Milinković-Savić neće igrati u veznom redu, već će biti deo trija u napadu. Jedina nepoznanica mi je uloga Nemanje Gudelja, on je nekad u odbrani, a nekad u veznom redu. Srbi su na papiru jači, njihova vrednost je tri puta veća od našeg. Ipak, papir i teren su dve različite stvari. Ne igra se na papiru, već na terenu – poručio je on.

Dotakao se prethodnih duela.

-U poslednje tri godine igrali smo četiri puta, pobedili smo dva puta, jedanput igrali nerešeno, a jednom i izgubili i to na Puškaš Areni. Nije opravdanje, ali tada je ogromna greška iz VAR sobe doprinela tom neuspehu – objasnio je.

Italijanski strateg neće moći da računa na Vilija Orbana.

-Velika je razlika kad igra Vili i kad smo bez njega. Ipak, nismo pesimisti. Na meni je da pronađem najbolju opciju, a dobro je da verujemu ove igrače. Imamo još dva dana vremena da radimo zajedno – jasan je Rosi.

Podsetimo, susret u Budimpešti između Srbije Mađarske igra se u subotu od 20:45, a ovo je izuzetno bitna utakmica za obe selekcije.

0
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter