0
Evroliga

Joffrey Lauvergne, #7 of LDLC Asvel Villeurbanne and Marko Simonovic, #11 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda and Asvel at Stark Arena on October 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LOVERNJ PRED DUEL SA BIVŠIM KLUBOM: „Svi znaju moje emocije prema Partizanu, kao da je juče bilo“!

Objavljeno: 11.10.23 u 09:25

Biće ovo prvi susret francuskog centra protiv tima gde je stekao afirmaciju

Košarkaši Partizana u četvrtak od 20 časova gostuju ekipi Asvela u okviru drugog kola Evrolige. Ovaj duel će biti poseban zbog činjenice da će koplja, sa klubom gde je stekao ime, ukrstiti francuski košarkaš i miljenik Grobara, Žofri Lovernj.

On je u razgovoru za „Mozzart sport“ istakao da Partizan ima posebno mesto u njegovom srcu, što dovoljno govori i tetovaža na levom bicepsu.

Nije baš moralo tako da bude, ali to je košarka. Emocija će biti, tu nema dileme. Svi znaju šta osećam kada neko pomene Partizan, šta je taj klub uradio za mene, poznata je i moja ljubav prema Srbiji, ali u četvrtak, kao profesionalni košarkaš, pokušaću da ostavim emocije po strani. Da li ću uspeti, videćemo – rekao je Lovernj.

 

 

Ima osećaj kao da je skoro bio u dresu „crno-belih“ iako je prošlo skoro puna decenija.

Biće čudno, ponekad pomislim da sam juče igrao za Partizan, a već je prošlo toliko godina. Pričali smo već o tome, ništa se nije promenilo. Znam samo da će biti teška utakmica i da će Partizan sa Obradovićem dati sve od sebe da pokuša da nas pobedi – zaključio je Francuz.

Lovernj je bio član srpskog kluba od 2012. do 2014.

 

Kosarka play off final game 4
Crvena Zvezda v Partizan
Joffrey Lauvergne kisses the trophy
Belgrade, 06.21.2014.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter