0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

BURNO U KRAGUJEVCU: Nakon ogromnog propusta na meču sa Crvenom zvezdom sekeretar Radničkog podneo ostavku! (VIDEO)

Objavljeno: 09.10.23 u 10:11

Apsolutno je pravilno postupio u ovoj situaciji

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su pobedu u utakmici protiv Radničkog iz Kragujevca, ali su situacija i kontroverze na terenu privukle pažnju javnosti.

Iako je Zvezda slavila sa 4:3, meč bi mogao biti registrovan službenim rezultatom 3:0 u korist crveno-belih zbog greške domaćina, kako nalaže pravilnik Fudbalskog saveza Srbije.

Tokom poluvremena, trener Radničkog izvršio je tri izmene, uključujući i Uroša Vidovića, koji je zamenio Andriju Radovanovića. Međutim, Vidović nije bio deo igračkog protokola za tu utakmicu i nije smeo da bude uključen u igru. Nakon samo 23 sekunde na terenu, Vidović je morao napustiti igru, a umesto njega je ušao Vladimir Tomović.

Odgovornost za ovu grešku preuzima Marko Dimitrijević, sekretar Radničkog, koji je podneo neopozivu ostavku zbog propusta. Ostaje da se vidi kako će Fudbalski savez Srbije reagovati na ovu situaciju i da li će utakmica biti registrovana u korist Crvene zvezde sa rezultatom 3:0, kao što nalaže pravilnik.

1
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter