0
Domaći fudbal

BELGRADE, SERBIA - JULY 26: Head coach Barak Bakhar Crvena Zvezda looks on during the friendly match between Crvena Zvezda and AFC Fiorentina at stadium Rajko Mitic on July 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

SVAKI SLEDEĆI PORAZ JE KORAK PREKO IVICE AMBISA: Zvezda danas u Kragujevcu igra da ostane na dva meča zaostatka za Partizanom!

Objavljeno: 08.10.23 u 09:06

Do kiska crno-belih, ako ga uopšte bude, za Bahara je svaki meč biti ili ne biti.

Danas od 15.00 časova Crvena zvezda igra svoj duel defakto desetog kola šampionata Srbije, a rival šampionu zemlje jeste Radnički 1923.

Naime, crveno-beli u Kragujevcu jure bodove koji će je ostaviti na svega četiri boda zaostatka u odnosu na večitog rivala, a ukoliko su poraženi, tenzija će porasti do maksimuma, jer će onda biti neophodan perfektan skor do kraja sezone da bi se vrlo verovanto osigurala titula.

Upravo prošli meč je na Čika Dači završen rezultatom 1:1, što domačinu daje za pravo da se nada i više nego hitnim bodovima koji su im neophodni za opstanak u ligi.

 

Standings provided by Sofascore

 

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter