1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter/KK Partizan Mozzart Bet

PARTIZAN RAZBIO KRKU: ‘Crno-beli’ nastavljaju sa sjajnim partiijama u ABA ligi!

Objavljeno: 08.10.23 u 17:49

Odlično izdanje.

Košarkaši Partizana gostovali su ekipi Krke Sportkoj dvorani Leiona Stukije Novom Mestu danas od 16 časova u okviru drugog kola AdmiralBet ABA lige. Tim Željka Obradovića je odneo ubedljivu pobedu od 96:56 na slovenačkim timom i nastavio sa sjajnom igrom u regionalnom takmičenju.

Najefikasniji u redovima ‘crno-belih’ bio je maestralni Aleksa Avramović koji je postigao 15 poena, zatim sledega Koprivica sa 12 i Doužer sa 10. Strateg Partizana je ravnomerno rasporedio minutaže svim igračima, tako da nijedan ne oseti preveliki umor zbog teških mečeva u Evroligi. 

U domaćoj ekipi najviše se istakao Hamilton i Cerkvenik sa po 16 poena, dok je naredni najefikansiji bio Skedelja sa svega 6. Goste sada očekuje duel sa Asvelom Evroligi, dok će naredni susret u regionalnom takmičenju igrati protiv Cedevite Olimpije. Sa druge strane, Krka je nakon pobede nad FMP-om doživela prvi poraz, a u narednom kolu odmeriće snage sa ekipom Budućnosti.

1
1
1 Komentara
  1. Ako nam ne mislite zlo dovedite centra, nema više vremena. Ovaj se uhvatio Balše koji nije nizašta, drvo Kaminski i Smajli koji igra na mestu koje mu ne ogovara. Hitno !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter