0
Domaći fudbal

from left Nemanja Milunovic, Peter Olayinka Oladeji, Vladimir Lucic, Jean-Philippe Krasso, Mirko Ivanic, Osman Bukari and c80 during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Vojvodina at stadium Rajko Mitic (Marakana) on July 30, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KRASO NAPADA KRAGUJEVČANE: Ovo je očekivana postava za meč u Kragujevcu!

Objavljeno: 08.10.23 u 11:47

Biti ili ne biti za crveno-bele.

Danas od 15.00 časova Crvena zvezda igra svoj duel defakto desetog kola šampionata Srbije, a rival šampionu zemlje jeste Radnički 1923

Naime, crveno-beli u Kragujevcu jure bodove koji će je ostaviti na svega četiri boda zaostatka u odnosu na večitog rivala, a ukoliko su poraženi, tenzija će porasti do maksimuma, jer će onda biti neophodan perfektan skor do kraja sezone da bi se vrlo verovanto osigurala titula.

U to ime, na teren se u napad mora vratiti Žan-Filip Kraso, najverovatnije sa Šerifom u tandemu, dok bi ostatak tima trebao da bude standardna startna postava, jedino što je verovatno da se lučić nađe na levom boku od starta.

(3-5-2): Glazer – Điga, Dragović, Rodić – Bukari, Stamenić, Hvan, Ivanić, Lučić – Kraso, Endiaj.

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter