0
Evroliga

FOTO: Starsport

LOVERNJ ZAGOLICAO MAŠTU GROBARIMA: ‘Povratak u Partizan? Navijači me često zovu!’

Objavljeno: 06.10.23 u 12:35

‘Veoma sam srećan što sam u Beogradu.’

Sinoć je počelo novo izdanje Evroliga, a u ‘Štark areni’ snage su odmerili košarkaši Crvene zvezde Asvela. Tim sa Malog Kalemegdana odneo je ubedljiv trijumf rezultatom 94:73 i tako na najbolji mogući načina započeli ovo takmičenje. U redovima francuskog tima našao se i miljenik navijača Partizana, Žofri Lovernj koji je zbog povrede bio odsutan sa parketa godinu dana.

On je nakon duela istakao da mu je veoma lepo što je ponovo u Beogradu.

– Bilo je mnogo lepo, ovde je uvek dobro. Volim vašu zemlju i ovu dvoranu, pravo zadovoljstvo. Veoma sam srećan što sam u Beogradu, u ovom takmičenju je svaka utakmica važna, igrate protiv najboljih ekipa u Evropi. Umalo sam zaboravio kakva je atmosfera ovode. Prošli put kada sam bio, hala je bila prazna, sada je bilo drugačije – naveo je.

Lovernj je bio član Partizana u periodu od 2012. do 2014. godine i najvatrenije pristalice ‘crno-belih’ ga nikad neće zaboraviti, a on im je zagolicao maštu oko povratka u redove šampina ABA lige.

– Došli smo ovde oko 1 popodne, igrali smo utakmicu i vraćamo se ujutru. Tako da vremena nema. Boris Dalo je pozvao Sašu Pavlovića da dođe do hotela. Vremena je bilo malo, nažalost mislim da će da bude slično i kada budemo igrali protiv Partizana. Povratak u Partizan? Navijači me često zovu. Ko zna, možda – poručio je Francuz.

Za Crvenu zvezdu je imao reči hvale.

– Uskusna ekipa, napadački kvalitetna i sa dobrim trenerom. Bore se za plej-of. Sve je moguće u ovakvoj atmosferi – zaključio je Lovernj.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

5
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter